Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ

Дата: 27.06.2024 10:36
Кількість переглядів: 68

28 червня кожен українець, який пам’ятає та шанує історію, культуру й дотримується законів своєї країни, відзначає особисте свято – День Конституції України.

Бо немає головнішого документа в державі, ніж її Основний Закон. Саме він об’єднав багатовікову історію українського державотворення, закріпив ідеали справедливості та рівності, став дієвою основою розвитку незалежної демократичної України. Саме він гарантує рівність, єдність, значущість і потрібність громадян своїй державі. І саме Конституція, фундаментальними засадами якої є незалежність і територіальна цілісність України, абсолютна цінність людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки, захищає наші права та свободи.

У 2022 році, під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, це свято актуальне, як ніколи. Прагнення зберегти рідну країну згуртувало і зміцнило наше суспільство у протистоянні російській агресії. Нехай же й надалі Конституція буде потужною гарантією суверенності й цілісності кордонів нашої квітучої, сильної та незламної України, які нині відважно боронять наші захисники на фронті! Нехай на нашій рідній землі панує безпека та справедливість.

Обов’язок громадян України – поважати й дотримуватися Основного Закону заради безтурботного та щасливого життя кожного українця, заради майбутнього.

Україна – це повага всього світу! Україна – це гордість кожного її громадянина. Україна – це воля!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь