Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Останній дзвоник пролунав і в Гладковицькому ліцеї в святковій атмосфері.

Дата: 07.06.2024 15:51
Кількість переглядів: 83

Діти та вчителі в своїх зверненнях дякували захисникам, що навіть в цей непростий час вони дають можливість отримати радість від свята. Директорка ліцею Оксана Клименко поздоровила всіх дітей та батьків із закінченням 2023-2024 навчального року, побажала гарного відпочинку під час літніх канікул, а випускникам закладу щасливого життєвого шляху. Оксана Сергіївна висловила подяку очільнику громади за всебічну підтримку закладу та зупинилася на переліку ряду закупленого обладнання для покращення матеріально-технічної бази,а також для проведення ремонтних робіт, що дозволяє комфортне перебування учнів в закладі, і основне – велика фінансова підтримка задля відновлення роботи дошкільної освіти в приміщенні колишнього інтернату. Вітальні слова на адресу учнів , батьків та вчителів звучали із вуст сільського голова Миколи Буховця, який завітав на свято також з грамотами, подяками з грошовими доповненнями для учнів та вчителів , а також солодощами для дітей.

Несподіванкою на святі стало і те, що  нинішні випускники заклали символічну «Капсулу часу» для випускників 2029 року , щоби через п’ять років майбутні випускники порівняли час  і події 2024  та 2029 років.  Куди вмістили підручник з історії, щоби вони порівняли нинішній із підручником по якому вони вивчатимуть історію, державний прапор поміщений в банку , як символ боротьби за існування української державності жителів окупованих територій. Ще до цієї капсули додали і ліхтарик, що відображає часті блекаути та отримання знань при такому примітивному  освітленні.  До цього комплекту додано і військовий шеврон, що символізує навчання в школі під час воєнного стану. Пляшка з водою, як символ цінності питної води як для жителів, так і для військових на передовій.  

Мирного неба, спокійних канікул всім учням , а випускникам щасливого дорослого життя .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь