Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Визначення  очікуваної  вартості предмета закупівлі  проводиться відповідно вивчення та порівняння  на ринку України середньої ціни робіт з реконструкції нежитлових приміщень

Дата: 31.01.2024 12:17
Кількість переглядів: 126

 

    Предмет закупівлі: Будівництво меморіального комплексу із встановленням пам’ятного знаку загиблим воїнам в с. Гладковичі Гладковицької територіальної громади.

«ДК 021:2015:45220000-5 – Інженерні та будівельні роботи»шляхом проведення відкритих торгів з особливостями.

Обґрунтування: Оскільки на теперішній час зазначені роботи  на ринку існують у значної кількості підприємств, організацій та фізичних осіб-підприємців, з метою заощадження коштів Місцевого бюджету Гладковицької сільської ради, необхідно провести закупівлюробіт -Будівництво меморіального комплексу із встановленням пам’ятного знаку загиблим воїнам в с. Гладковичі Гладковицької територіальної громади.

«ДК 021:2015:45220000-5 – Інженерні та будівельні роботи»за процедурою відкритих торгів з особливостями проведення, передбачених Постановою №1178.

Також, виходячи з зведеного кошторисного розрахунку вартості обєкта будівництва та вартісних меж, встановлених Постановою Кабміну №1178 від 12 жовтня 2022 року (зі зминами), закупівля на зазначену суму можливалише шляхом застосуванняоднієї з процедур визначенихПостановою Кабміну №1178 від 12 жовтня 2022 року, зокремапроцедуривідкритихторгів з особливостями проведеннявстановлених Постановою Кабміну №1178 від 12 жовтня 2022 року в електроннійсистемізакупівель.

Розмір бюджетного призначення: 2 000 000,00 грн. (два мільйонигривень 00 коп.) з ПДВ  за рахуноккоштівмісцевого бюджету Гладковицькоїсільської ради)

Розраховано методом порівнянняринковихцін (з урахуваннямпрогнозованихпоказниківіндексуінфляції на 2024 рік).

Очікуванавартість: Для розрахункуочікуваноївартості предмета закупівлібулоздійсненоаналізцін на ринку України на 01.10.2023 року та виготовлено зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва за почочними цінами. Отриманапід час аналізу ринку інформація дозволила визначитиобґрунтовануочікуванувартість з урахуваннямактуальнихпропозицій ринку.

За попереднімипідрахунками середня очікуванавартістьзакупівлі складе 1 753873,20 грн. ( один мільйон сімсот п’ятдесяттритисячі   вісімсот сімдесят тригривні 20 коп.) з ПДВ.

 

Уповноважена особа                                         Сергій   Макаревич

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь