Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Міністерство молоді та спорту України запускає опитування щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту

Дата: 18.01.2024 09:19
Кількість переглядів: 71

Міністерство молоді та спорту України запускає опитування щодо залучення населення, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їхніх сімей до оздоровчої рухової активності та спорту.

Мета опитування — визначити кількості населення залучених до рухової активності та спорту, а також створення та покращення умов для занять фізичною культурою та спортом. 

За результатами соціологічного дослідження буде сформовано пропозиції щодо удосконалення системи залучення населення до занять руховою активністю та спортом, а також розроблено обґрунтовані рекомендації для прийняття державних управлінських рішень, спрямованих на покращення якості залучення населення до занять руховою активністю.

Для участі в опитуванні потрібно перейти за посилання https://survey.sportforall.gov.ua )  та авторизуватися з використанням КЕП або Дія.Підпис.  Якщо використовуєте Дія.Підпис, то після авторизації поверніться з додатку Дія до браузеру.

Заповніть анкету та надішліть відповіді.

Пройдіть опитування вже зараз — це займе лише 5 хвилин вашого часу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь