Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 30.11.2023 12:37
Кількість переглядів: 53

 

Замовник: Гладковицька сільська рада

 

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 №710»

 

ДК 021:2015 34110000-1 – Легкові автомобілі

 

Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями

 

Ідентифікатор закупівлі:     UA-2023-11-30-004359-a

 

Кількість:1 одиниця

 

Найменування предмета закупівлі: Автомобіль легковий MitsubishiL200 (або еквівалент).

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 290 000,00 грн.

 

Обґрунтуваннятехнічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Автомобіль повинен бути технічно справним та виготовленим не раніше 2005 року. При виготовленні легкових автомобілів мають застосовуватись заходи із захисту довкілля. Товар не повинен знаходитися під заставою або під арештом.

Легкові автомобілі повинні бути виготовлені згідно з передбаченою нормативно-технічною документацією виробника і готові до експлуатації. Вони повинні відповідати вимогам нормативно-правових актів України щодо допуску транспортних засобів до експлуатації.

Ціна Товару включає в себе ціну за одиницю Товару з урахуванням ПДВ, затрати по переобладнанню автомобіля на автомобіль спеціалізованого призначення та усіх необхідних податків, зборів та обов’язкових платежів, що мають бути сплачені у даному випадку, а також витрати на транспортування предмету закупівлі до місця поставки, визначеного Замовником, розвантажування, страхування, проведення лабораторних випробувань та експертних досліджень у випадку поставки неякісного товару тощо.

Зображення (проспект, фото) автомобіля, що пропонується.

 Гарантійний термін експлуатації транспортних засобів становить не менше 3 років, (надати гарантійний лист у складі тендерної пропозиції).

Сервісне обслуговування, ремонт та гарантійне супроводження товару буде здійснюватися в офіційному дилерському сервісному центрі (надати лист про перелік сервісних центрів, де може бути проведене безоплатне гарантійне технічне обслуговування (в тому числі на території Житомирської області)

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: Розрахунок очікуваної вартості здійснювався з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020, шляхом аналізу ринку відповідних товарів через пошук загальнодоступної інформації в мережі Інтернет, а також в електронній системі закупівель ProZorro, на підставі у межах затверджених обсягів фінансування у 2023 році.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь