Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Шановні жителі Гладковицької громади!

Дата: 24.10.2023 14:55
Кількість переглядів: 412

 

 

Вшановуючи пам’ять наших земляків, які загинули, захищаючи незалежність і суверенітет України від російського збройного вторгнення, пам’ятаючи про їх подвиг та героїзм, пропонується облаштування   меморіального   комплексу із  встановленням    пам’ятного   знаку  загиблим воїнам  громади. Місце облаштування – село Гладковичі вулиця Репкіна Н., біля центральної садиби громади.

Відповідно до розпорядження сільського голови № 219-О від 19.10.2023 року та на виконання рішення тридцять першої сесії Гладковицької сільської ради від 11.10.2023 року «Про   облаштування   меморіального   комплексу із  встановленням    пам’ятного   знаку  загиблим воїнам в с. Гладковичі Гладковицької територіальної громади на земельній  ділянці    

( кадастровий номер ділянки 1824281900:01:001:0253),  з   цільовим призначенням « для іншого історико-культурного призначення» громадське обговорення буде проводитись протягом місяця з 25.10.2023 року по 25.11.2023 року.

Пропозиції слід надсилати на електронну адресу gladkovichi_sr@ukr.net із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, або надати у письмовій формі за адресою : вул. Репкіна Н., 5-В с. Гладковичі, Коростенський район, Житомирська область 11115 – виконавчий комітет ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь