Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

​​​​​​​10 жовтня – Всесвітній день ментального здоров’я.

Дата: 21.09.2023 08:26
Кількість переглядів: 96

Ця дата встановлена Всесвітньою організацією охорони здоров'я World Health Organization (WHO). Мета – нагадати про важливість, підвищити обізнаність щодо ментального здоров’я.

З цієї нагоди, за сприяння Координаційний центр КМУ / Mental Health UA в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? за ініціативою Олена Зеленська відбудеться низка просвітницьких заходів на рівні областей та громад.

 Зокрема, планується представити та обговорити з експертами підсумки досліджень в рамках регіональної координації: анкетування надавачів та отримувачів послуг, картування сервісів у сфері ментального здоров’я. Також за умов дотримання безпекових норм в регіонах буде проведено інтерактивний захід, де кожен охочий зможе оцінити власний психоемоційний стан та опанувати техніки самодопомоги при проявах стресу та тривоги.

 Проведення цих заходів обговорювали під час онлайн-наради Координаційного центру з регіональними координаторами Всеукраїнської програми ментального здоров’я. Учасники зустрічі наголосили, що завдяки масштабній комунікаційній кампанії в межах програми значно збільшився суспільний попит на нові знання про ментальне здоров’я, тому проведення таких івентів є необхідним та доречним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь