Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Оголошення!!!

Дата: 23.06.2023 11:53
Кількість переглядів: 181

Гладковицька сільська рада та Міністерство цифрової трансформації пропонує реалізацію програми «Перекваліфікація ветеранів академічною спільнотою для залучення до роботи в міських центрах надання адміністративних послуг та ІТ-індустрії». Основна мета програми: перекваліфікація/підвищення цифрових та ІТ навичок ветеранів війни, їх працевлаштування в центрах надання адміністративних послуг та на приватних підприємствах; створення 6 регіональних центрів компетенцій для підтримки соціальної реінтеграції та надання психологічної і юридичної підтримки колишнім військовослужбовцям.

Організатор програми: Наукова асоціація кібербезпеки України.

Термін реалізації програми: 3 місяці, що включає 2 місяці навчальної програми та 1 місяць стажування.

Запланована кількість ветеранів-учасників: 120.

Фінансову підтримку ветеранів-учасників програми під час навчання і стажування здійснює організатор. За результатами проходження навчальної програми/перекваліфікації та стажування передбачається забезпечити працевлаштування 50% учасників програми, в тому числі на посади адміністраторів центрів надання адміністративних послуг. На сьогодні центри надання адміністративних послуг – це місце із комплексом усіх необхідних послуг для громадян, кваліфікованим персоналом та сучасним сервісом. Станом на 01 квітня 2023 року мережа центрів надання адміністративних послуг складала 3504 точки та постійно зростає.

Бажаючих ветеранів громади, які хочуть   прийняти участь у програмі звертатись за телефоном 097016-3734, або надсилати листи на пошту gladkovichi_cnap@ukr.net до 17.00 23.06.2023р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь