Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ від 02.06.2023 про публічну пропозицію (оферту) КП «Водоканал» Гладковицької сільської ради про укладення ПУБЛІЧНОГО ІНДИВІДУАЛЬНОГО ДОГОВОРУ ПРИЄДНАННЯ про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідвед

Дата: 02.06.2023 14:54
Кількість переглядів: 106

 

 

Керуючись нормами статей 633, 634, 641, 642 Цивільного кодексу України, ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 02 лютого 2022 р. № 85 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690», КП «Водоканал» Гладковицької сільської ради публікує цю публічну пропозицію (оферту) про укладення публічного індивідуального договору приєднання про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (далі – Договір) для споживачів – юридичних осіб.

 

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на вебсайті Гладковицької сільської ради в розділі КП «Водоканал» індивідуальні споживачі юридичні особи, не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з КП «Водоканал» Гладковицької сільської ради.

Договір вважається укладеним, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на вебсайті Гладковицької сільської ради в розділі КП «Водоканал» споживач-юридична особа не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуги з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення.

 

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

 

У зв’язку з тим, що даний Договір є договором приєднання, його умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

 

Договір розміщено на вебсайті Гладковицької сільської ради в розділі КП «Водоканал» у вільному доступі та у спосіб, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до КП «Водоканал» Гладковицької сільської ради, для отримання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь