Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Акція "Важливий кожен"

Дата: 21.04.2023 12:22
Кількість переглядів: 102

В цей нелегкий для нашої країни час і кожного українця всі гілки влади, місцевого самоврядування, благодійники і просто небайдужі люди об’єдналися для спільної мети – робити добро.

Бо ж в підтримку потребують всі, але найбільше соціально вразливі верстви населення. Тож вкотре за ініціативи Арсенія Пушкаренка –Народного депутата України, члена фракції політичної партії «Слуга народу» та за підтримки Благодійного фонду «BGV» Геннадія Буткевича, Фонду «Чисті серцем», а також за сприяння  Житомирської обласної військової адміністрації проведено благодійну акцію та надано Гладковиькій громаді 710 продуктових наборів для літніх людей та іншим особам соціально-незахищених категорій. Зустріч відбулася в Гладковицькому ліцеї , на який прибули  народний депутат Арсеній Пушкаренко та голова Благодійної організації «Благодійний фонд Геннадія Буткевича BGV» Поліна Алдошина. Вони привітали присутніх з Великодніми святами та побажали сивочолим людям з величезним життєвим досвідом та непідробною мудрістю здоров’я, щастя, довгих років життя та віри в перемогу України над ворогом, вручивши їм продуктові набори та паски.

Заступник сільського голови Василь Дулько подякував благодійників за підтримку жителів громади та висловив надію на подальшу співпрацю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь