Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

24 лютого - рік війни

Дата: 24.02.2023 17:22
Кількість переглядів: 197

Сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення військ російської федерації на наші українські землі сільський голова Микола БУХОВЕЦЬ разом з працівниками сільської ради відвідали сімї загиблих воїнів за ці страшні 12 місяців війни. А також разом з мамами героїв, що відійшли у вічність відвідали могили захисників. Ці вічні для матерів гіркі стежини не заростуть ніколи. Смуток, горе, журба поєдналися з доброю пам’яттю , з світлими спогадами про молодих героїв, які віддали своє  життя за нас , за кожну народжену і ще ненароджену дитину, за кожного українця, кожну українку, за кожну п’ядь української землі, за наше майбутнє, за цілісність України.

 

Помолимось за ти хто ради нас

 

Йшов крізь вогонь і знищував гармати

 

Когось забрала куля, а когось фугас.

 

Та тільки волю не змогли забрати.

 

 

 

 

 

Рік тому о 4.30 Україна здригнулася від вибухів бомб та свисту сирен. Росія почала проти нас повномасштабну війну.               24 лютого 2022 року - найдовший день нашого життя. Найважчий день нашої новітньої історії. Ми не підняли білий прапор, а стали боронити синьо-жовтий. Не злякалися, не зламалися, не здалися. І ось уже 365 днів триває героїчне протистояння з жорстоким ворогом.

Наша віра зміцніла. Зміцнів наш дух. Ми вистояли в перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися!

І ми бились, ми вистояли кожен наступний рік.

І сьогодні стоїмо рівно один рік.

І досі знаємо: за кожне завтра треба битися!

 

 

Україна здивувала світ своїм героїзмом . Ми стали одним великим військом. Велика дяка нашим людям небайдужим громадянам, які щодня все робили  для нашої Перемоги. Ми стали однією родиною. Ми витримали все. І ми всі разом будемо святкувати нашу довгоочікувану Перемогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь