Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

24 лютого - рік війни

Дата: 24.02.2023 17:22
Кількість переглядів: 215

Сьогодні, у річницю повномасштабного вторгнення військ російської федерації на наші українські землі сільський голова Микола БУХОВЕЦЬ разом з працівниками сільської ради відвідали сімї загиблих воїнів за ці страшні 12 місяців війни. А також разом з мамами героїв, що відійшли у вічність відвідали могили захисників. Ці вічні для матерів гіркі стежини не заростуть ніколи. Смуток, горе, журба поєдналися з доброю пам’яттю , з світлими спогадами про молодих героїв, які віддали своє  життя за нас , за кожну народжену і ще ненароджену дитину, за кожного українця, кожну українку, за кожну п’ядь української землі, за наше майбутнє, за цілісність України.

 

Помолимось за ти хто ради нас

 

Йшов крізь вогонь і знищував гармати

 

Когось забрала куля, а когось фугас.

 

Та тільки волю не змогли забрати.

 

 

 

 

 

Рік тому о 4.30 Україна здригнулася від вибухів бомб та свисту сирен. Росія почала проти нас повномасштабну війну.               24 лютого 2022 року - найдовший день нашого життя. Найважчий день нашої новітньої історії. Ми не підняли білий прапор, а стали боронити синьо-жовтий. Не злякалися, не зламалися, не здалися. І ось уже 365 днів триває героїчне протистояння з жорстоким ворогом.

Наша віра зміцніла. Зміцнів наш дух. Ми вистояли в перший день повномасштабної війни. Ми не знали, що буде завтра, але точно зрозуміли: за кожне завтра треба битися!

І ми бились, ми вистояли кожен наступний рік.

І сьогодні стоїмо рівно один рік.

І досі знаємо: за кожне завтра треба битися!

 

 

Україна здивувала світ своїм героїзмом . Ми стали одним великим військом. Велика дяка нашим людям небайдужим громадянам, які щодня все робили  для нашої Перемоги. Ми стали однією родиною. Ми витримали все. І ми всі разом будемо святкувати нашу довгоочікувану Перемогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь