Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Привітання

Дата: 30.12.2022 11:16
Кількість переглядів: 170

Вафельна картинка "Новий рік 2023"

Ось підходить до свого завершення 2022 рік. Він  був непростий для  України, він чорною сторінкою вписався в історію нашого народу. Війна, яку було розпочато російською федерацією шляхом її повномасштабного вторгнення на нашу українську землю навіки внесла корективи в життя кожної сім’ї,  кожного жителя України від дитини      і до найстаршого покоління, яке ще пам’ятає жахи другої світової війни. Тисячі мирних жителів України в тому числі і дітей, багато захисників - славних синів і доньок через війну назавжди відійшли у вічність. Для них новорічні свята 2022 року були останніми в їхньому житті і це найболючіше. Вже в перший день війни наша громада сповна відчула наслідки російської агресії та ми вистояли і продовжуємо протистояти ворогу. Тож на передодні  Нового Року прийнято загадувати бажання      і вірити, що вони обов'язково здійсняться. А бажання для кожного з    нас - це скоріша Перемога над ворогом.

Гідності та сміливості нам у відстоюванні правди. Переконаний, що різдвяно-новорічні свята наповнять наші душі вірою, а кожну оселю захистить Бог. Сили і наснаги нашим воїнам, які боронять рідну землю. Ми з оптимізмом дивимося в майбутнє, віримо у нашу правду і    спільно подолаємо всі труднощі та проблеми.

То ж щиро вітаю усіх із Різдвяними та Новорічними святами!

Зичу у 2023 році мирного неба усім нам, спокою, радості та Божої ласки!

Від усієї душі бажаю всім жителям громади щастя, міцного здоров'я, добра, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай цей рік виправдає ваші найсміливіші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов, здійсняться всі бажання і заповітні мрії.

 

 

 

Гладковицький сільський голова

Микола БУХОВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь