Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Вшанування Дня збройних сил України

Дата: 09.12.2022 17:59
Кількість переглядів: 140

День Збройних Сил України –  це свято тих,  завдяки кому ми кожного дня просинаємося і бачимо наступний день. А також це день па’мяті про тих, кого вже немає поруч з нами.  Це вони солдати і командири стоять на сторожі  нашої незалежності на варті миру, та кожну хвилину , кожного дня боронять територіальну цілісність України.

В Гладковицькій громаді вшанування Дня Збройних Сил України  відбулося в два етапи в укритті Гладковицького ліцею та приміщенні «Школи мистецтв» в смт. Першотравневе.

На захід були запрошені бійці, які захищають  на даний час Гладковицьку громаду та дислокуються на її території, керівники підприємств, комунальних  та освітніх закладів, які до речі і долучилися до організації заходу . Талановиті викладачі та вихованці КЗ «Школа мистецтв» подарували неймовірну емоційну атмосферу своїми щиросердними виступами. Також військовослужбовці були приємно вражені подарунками у вигляді оберегів, листів подяк ,малюнків та інших виробів, виготовлених  руками вчителів та дітей, які вклали всю свою любов та щиру дяку збройним силам за кожний прожитий день

Урочистості  розпочалися  зі слів вдячності на адресу кожного захисника, які       не жаліючи своїх сил, здоров’я, а іноді й життя стали на захист нашої неньки України.

З вітальним словом до всіх присутніх воїнів звернувся і сільський голова  Микола Буховець . Він вручив 14 подяк за високий патріотизм, жертовність, стійкість , мужність та відвагу бійцям та доповнив також оригінальними подарунками  - військовими футболками з надписом «Ти захищаєш спокій Гладковицької громади» . Очільник ще й подякував всім волонтерам та жителям громади, які з перших днів війни не стояли осторонь та внесли свій посильний внесок на підтримку наших збройних сит та сил територіальної оборони. Також голова громади вручив подяку за активну непохитну громадську позицію, патріотизм,  чуйність, людяність  та постійну підтримку військовослужбовців голові правління ПрАТ «Товкачівський ГЗК» Володимиру Савчуку.

До вітальних слів долучились і керівники комунальних та освітніх закладів, а також командири військових підрозділів.

Митці школи мистецтв та інші учасники самодіяльності  подарували присутнім чудові виступи. Особливо зворушливо прийняли гості заходу виступ переможця музичного  проекту «Голос країни» Івана Ганзеру та його команду.

Присутні бійці заслуговують на більше та все ж хоч частинку приємних моментів в ці жорстокі часи  подарували організатори та виконавці урочистостей.

Полеглих патріотів  в російсько-українській війні присутні вшанували хвилиною мовчання.

Слава Україні ! Слава Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь