Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Привітання

Дата: 04.11.2022 16:29
Кількість переглядів: 172

Щорічно в першу неділю листопада Україна відзначає День соціального працівника. Це свято стосується тих , хто  піклується про найбільш вразливі категорії населення: літніх людей, ветеранів та учасників бойових дій, внутрішньо переміщених осіб, дітей сиріт, дітей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, безробітних, людей з інвалідністю. У нашій громаді функції соціального захисту та соціальної підтримки виконують працівники служби у справах дітей та відділу соціальної роботи  з сім’єю, дітьми, молоддю, захисту населення та розвитку фізичної культури і спорту . Саме вони щодня,  щохвилини виявляють милосердя, створюють добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

 

Вітаю працівників з професійним святом. Бажаю вірних рішень і бравої роботи, добрих ідей і розуміння людей, щирої поваги і великої любові, щасливих днів і радісних подій життя, миру та благополуччя вам та вашим родинам.

   

                                                                 Сільський голова                                                                                                                             Микола БУХОВЕЦЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь