Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Привітання

Дата: 14.10.2022 09:03
Кількість переглядів: 158

 

14 жовтня вшанували захисників України і керівництво Гладковицької громади разом з   представники  ліцею та місцевої Покровської церкви , завітавши до них з подарунками та солодощами.  Очільник громади Микола БУХОВЕЦЬ , директорка ліцею Ірина Дивинська та священнослужитель Микола виступили з словами подяки за мужність та героїзм, звитягу та хоробрість ,жертовність і відданість Україні та її народові .  Побажали непохитної віри, стійкості та добра.

Керівники сільської ради поклали квіти до пам’ятників, меморіальних плит та пам’ятних знаків борців за свободу і незалежність держави, відвідали родини загиблих воїнів в 2014-2022 роках.

Щиро вітаю всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!

14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці - ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни та символізує багаті й славні традиції українського народу, упродовж століть тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів.

Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну             та віру, а тепер уже покоління наших сучасників змушено зі     зброєю в руках захищати честь рідної землі, свободу та    незалежність Батьківщини.

Найщиріші вітання усім воїнам, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, мир та спокій українського народу.

Це свято подяки чоловікам і жінкам - всім захисникам України,         і всім тим, хто своїми діями так чи інакше захищають Україну, дарують своєму народові мирне майбутнє.

Бажаю нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, сили духу, незгасимої енергії, добра і миру, душевного спокою, благополуччя та добробуту, родинного тепла та затишку!

Миру та злагоди нашій Батьківщині!

Вітаю жителів села Гладковичі з престольним святом  - Днем Покрови Пресвятої Богородиці та вже традиційним святом села.

Мирного неба, достатку, благополуччя , здоров’я вашим родинам!

 

                                                                                                                Гладковицький сільській голова

Микола БУХОВЕЦЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь