Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Привітання

Дата: 14.10.2022 09:03
Кількість переглядів: 184

 

14 жовтня вшанували захисників України і керівництво Гладковицької громади разом з   представники  ліцею та місцевої Покровської церкви , завітавши до них з подарунками та солодощами.  Очільник громади Микола БУХОВЕЦЬ , директорка ліцею Ірина Дивинська та священнослужитель Микола виступили з словами подяки за мужність та героїзм, звитягу та хоробрість ,жертовність і відданість Україні та її народові .  Побажали непохитної віри, стійкості та добра.

Керівники сільської ради поклали квіти до пам’ятників, меморіальних плит та пам’ятних знаків борців за свободу і незалежність держави, відвідали родини загиблих воїнів в 2014-2022 роках.

Щиро вітаю всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!

14 жовтня - день святої Покрови Пресвятої Богородиці - ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни та символізує багаті й славні традиції українського народу, упродовж століть тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів.

Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну             та віру, а тепер уже покоління наших сучасників змушено зі     зброєю в руках захищати честь рідної землі, свободу та    незалежність Батьківщини.

Найщиріші вітання усім воїнам, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, мир та спокій українського народу.

Це свято подяки чоловікам і жінкам - всім захисникам України,         і всім тим, хто своїми діями так чи інакше захищають Україну, дарують своєму народові мирне майбутнє.

Бажаю нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, сили духу, незгасимої енергії, добра і миру, душевного спокою, благополуччя та добробуту, родинного тепла та затишку!

Миру та злагоди нашій Батьківщині!

Вітаю жителів села Гладковичі з престольним святом  - Днем Покрови Пресвятої Богородиці та вже традиційним святом села.

Мирного неба, достатку, благополуччя , здоров’я вашим родинам!

 

                                                                                                                Гладковицький сільській голова

Микола БУХОВЕЦЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь