Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

День НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 24.08.2022 14:26
Кількість переглядів: 664

Цього року День Незалежності є особливим, адже трагічні події в Україні внесли  свої корективи в відзначенні і сприйнятті кожним громадянином України  цього великого свята.  Нинішнє свято - це день, коли ми згадуємо тих, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність нашої держави.          Ми всі - керівництво, виконавчий комітет, депутатський корпус  Гладковицької сільської ради і кожен житель громади низько схиляємо голови перед тими , хто виборював в різні часи цілісність і незалежність України  і також саме зараз протистоїть збройній агресії ворога .

Сьогодні  - 24 серпня 2022 року ми  відзначаємо свято з сумом в душі та з надією в серці на найкраще майбутнє для нашої неньки України і зокрема для кожного українця . Ми всі разом, ми сильні  і ми впевнені , що наступного року цей день ми переможці всі вийдемо на вулиці  для того, щоб весь світ побачив, що Україна незламна, що її народ вільний, що ми змогли  вистояти і перемогти в цій нерівній боротьбі.

Вшановуючи захисників України та висловлюючи слова шани і поваги тим, хто стоїть на захисті нашої батьківщини,  сільський голова Микола БУХОВЕЦЬ  разом з іншими працівниками апарату сільської ради поклали квіти до підніж пам’ятників та меморіальних плит  визволителям та захисникам нашої землі, а також на дійство було запрошено Савчук Ольгу Миколаївну - маму сина Ігоря -  бійця , який , як і багато інших нині вносить свій неоціненний вклад в протистоянні збройній агресії російської федерації. Микола БУХОВЕЦЬ, вручивши подяку з квітами та грошовим доповненням Ользі Миколаївні , висловив слова вдячності за виховання сина, як справжнього патріота та передав слова  вдячності викладені в листі від   командира  його військової частини, в якій служить Ігор за його героїчні вчинки, добросовісне виконання військових  обов’язків та приклад незламного духу на війні.

Тримаймося! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь