Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

UNITED24

Дата: 18.08.2022 16:05
Кількість переглядів: 453

 

Указом Президента України від 17 травня 2022 року № 344/2022постановлено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи «UNITED24» «єдиного вікна» для пожертв від

благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки

України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України;гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури;цифрова та інформаційна протидія збройній агресії

Постановами Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 472 «Деякіпитання використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв напідтримку України» та від 3 травня 2022 р. № 516 «Питання Єдиного державноговебпорталу для збору пожертв на підтримку України«UNITED24»затвердженоПорядок використання офіційних рахунків дляпожертв на підтримку України«United24» і Положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожертв напідтримку України «United24».

Також на виконання зазначеного завдання Мінцифри створено Єдинийдержавний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24»(далі – Портал UNITED24). Портал UNITED24 є зручним інструментом длязбору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністерства охорониздоров?я та Міністерства інфраструктури України.

Прошу вас підтримати ініціативу щодо поширення національного бренду«UNITED24» для об?єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів,благодійників щодо підтримки України в захисті її незалежності, територіальноїцілісності та суверенітету, а також у повоєнному відновленні.

Міністерство цифрової трансформації України відповідно до пункту 2Положення про Портал «UNITED24» є держателем Порталу «UNITED24».

ТомуМіністерство цифрової трансформації України із метою максимальногопідвищення обізнаності щодо онлайн-платформи «UNITED24», а також,зважаючи на значний суспільний інтерес у розвитку національного бренду«UNITED24» на усіх рівнях, просимо посприяти в підтримці та поширеннінаціонального бренду «UNITED24» та розмістити плакат «Армія дронів», а саме:

1. Посприяти розміщенню плакату «Армія дронів». Макети інформаційних матеріалів за посиланням: https://curly.click/r/v5237 .

2. Розміщенню на офіційному сайті ОДА плакату «Армія дронів» ізпосиланням на сайтhttps://u24.gov.ua/uk/dronation. А також, поширення інформації про «Армія дронів» усоціальних мережах.

3. Надіслати вищезазначену інформацію органам місцевогосамоврядування, розташованих у межах вашої області для забезпеченнярозміщення ними  плакату«Армії дронів».

Прошу вас сповістити про виконання щодо розміщенняплакату «Армія дронів» офіційним листом до Мінцифри.

У разі виникнення питань чи уточнень, для повідомлення контактіввідповідальної особи, а також для отримання додаткової інформації щодонаціонального бренду «UNITED24», просимо звертатись до комунікаційногоменеджера «UNITED24» Поліни Сидорчук, sydorchuk@thedigital.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь