Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Професійне свято кварцитників

Дата: 18.07.2022 16:25
Кількість переглядів: 437

Напередодні Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості   в адмінприміщеннні  ПрАТ «Товкачівський ГЗК» відбулося  зібрання членів  правління та працівників  підприємства , на яке було запрошено і очільника Гладковицької громади Миколу БУХОВЦЯ . Ці хоробрі трударі заслуговують на слова вдячності  за їх тяжку працю, тому на зібранні кварцитників  керівник цього підприємства Володимир САВЧУК  та сільський голова Микола БУХОВЕЦЬ наголосили, що основним багатством галузі залишаються люди. Висловлюючі щиру вдячність всім працівникам підприємства за їх нелегку працю керівники  побажали міцного здоров’я, добробуту, оптимізму і, звичайно ж, мирного неба над головами! Володимир САВЧУК та Микола БУХОВЕЦЬ  вручили Грамоти з матеріальними доповненнями кращим працівникам підприємства. Серед них було і відзначено і ветерана підприємства, що нині перебуває на заслуженому відпочинку Михайла Івановича ШАГУ,  а також бурхливими оплесками  присутні зустріли нагородженого працівника – грохотника цеху помелу кварцитів Дмитра ТОЛКАЧА, який донедавна виконував свій громадський обов’язок на сході України і з тяжкими пораненнями повернувся з передової додому.

Крім цього за ініціативою сільського голови Миколи БУХОВЦЯ та за сприянням керівника підприємства Володимира САВЧУКА було придбано за кошти ПрАТ «Товкачівський ГЗК»  автомобіль  для фронту Volkswagen T – 5, документи на якого були передані Едуарду НЕВМЕРЖИЦЬКОМУ, воїну  з с.Гладковичі, що за станом здоров’я на короткий час повернувся додому та відновивши здоров’я  знову відбуває на передову.

Сільський голова та працівники ради знову організували збір гуманітарної допомоги для захисників, яку було завантажено до придбаного автомобіля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь