Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Протокол № 2 від 12.05.2021 року

Дата: 06.01.2022 14:22
Кількість переглядів: 259

ПРОТОКОЛ № 2

позачергового засідання комісії з  питань техногенно – екологічної безпеки

і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті

Гладковицької сільської ради

 

12 травня 2021 року                                                                  с. Гладковичі

Провів засідання :  Буховець М.О. – сільський голова – голова комісії з питань ТЕБ і НС Гладковицької сільської ради

Присутні :  Дулько В.Й. – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Харченко Н.М. – секретар виконавчого комітету ради.

Запрошені члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Гладковицької сільської ради (за списком), головний спеціаліст з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та співпраці з правоохоронними органами Гладковицької сільської ради         Чижевський О.П.

 

Провів засідання Гладковицький сільський голова, голова комісії з ТЕБ та НС Гладковицької сільської ради Буховець М.О.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ :

 

 1. Щодо скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої вірусом SARS-CoV-2 на території Житомирської області в тому числі і Гладковицької сільської ради.

 

Доповів : головний спеціаліст з питань оборонної, мобілізаційної роботи, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та співпраці з правоохоронними органами Гладковицької сільської ради        Чижевський О.П.

Слухали : Щодо скасування «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої вірусом SARS-CoV-2на території Житомирської області в тому числі і Гладковицької сільської ради.

 

ВИРІШИЛИ :  з урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення  (одноголосно):

  1. Відповідно до постанови КМУ від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» в редакції постанови КМУ від  17.02.2021 р №104, рішення позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 4 травня 2021 року та позачергового засідання обласної комісії з ТЕБ та НС від 5 травня 2021 року:
  • з 00 годин 00 хвилин 05 травня 2021 року скасувати «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Гладковицької сільської ради;
  • застосувати на території Гладковицької сільської ради обмежувальні протиепідемічні заходи «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, як передбачено п. 3 постанови КМУ від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Термін – на період дії карантину

2. У разі ускладнення епідеміологічної ситуації запроваджувати посилені обмежувальні протиепідемічні заходи.

Термін – на період дії карантину

3. Директорам  закладів загальної середньої освіти Гладковицької сільської ради Левківському М.К. та Дивинській І.П. проводити щоденний моніторинг ситуації щодо рівня захворюваності здобувачів освіти. У разі ускладнення епідеміологічної ситуації надавати пропозиції та рекомендації керівникам закладів освіти щодо організації освітнього процесу.

Термін – на період дії карантину

4. Завідувачу АЗПСМ смт Першотравневе Янкевичу І.С. та завідувачам ФАПів с. Гладковичі Якимчук Н.М. та Бойко Л.М.  та ФАПу с. Товкачі Буслик Т.В.  здійснювати моніторинг відповідних ознак епідемічної небезпеки та інформувати комісію з  питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті  Гладковицької сільської ради для прийняття відповідних рішень

Термін – на період дії карантину

5. Контроль за виконанням протокольного рішення залишаю за собою.

 

Голова комісії з питань ТЕБ і НС

Гладковицької сільської ради                                                  Микола БУХОВЕЦЬ

 

Секретар комісії                                                                    Наталя ХАРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь