Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Святкування Дня знань в Гладковицькій громаді

Дата: 01.09.2021 17:02
Кількість переглядів: 2141

За доброю традицією в Україні день 1 Вересня з давніх-давен - не просто початок осені. Для мільйонів школярів, їхніх батьків, а також для вчителів і викладачів це справжнє свято - День знань. З цього дня починається офіційний навчальний рік у всіх навчальних закладах країни.

 

В Гладковицькій громаді в двох закладах загальної середньої  освіти в смт. Першотравневе та в с.Гладковичі також 1 вересня  продзвенів перший дзвінок 2021-2022 навчального року та покликав 353 учні за парти. Особливим і дуже важливим у житті цей день є для першокласників, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях пізнання. Так  за парти вперше  сіли 22 першокласники в Першотравневій ЗЗСО та 10 -  в Гладковицькій ЗЗСО. Не менш важливим і хвилюючим він є і для одинадцятикласників, майбутніх випускників, яким доведеться вже наступного року обирати свій професійний шлях. В Пешотравневому в останнє прозвучав перший дзвінок для одинадцяти учнів 11 класу, в Гладковичах  - для шести.

Учнів радо зустріли педагогічні колективи в оновлених та відремонтованих приміщеннях закладів, що відповідають всім протипожежним та карантинним нормативам.

Гарно підготовлений сценарій свята додав піднесеного настрою всім учням, батькам та присутнім.

Радо привітали зі святом керівники закладів Микола ЛЕВКІВСЬКИЙ та Ірина ДИВИНСЬКА.

З вітальними словами до учнів вчителів та батьків звернулися запрошені гості свята голова Гладковицької сільської ради Микола БУХОВЕЦЬ та Голова правління ПРАТ «Товкачівський ГЗК»  Володимир САВЧУК.

Всі першокласники отримали подарунки з рук сільського голови, а також  були відзначені грамотами найбільш активні учні закладів.

В цьому році загальноосвітні заклади запрацювали в новому форматі. В рамках нової української школи дошкільна освіта стала складовою цих закладів. Тож керівництво закладів тепло прийняли в свої освітні сім’ї і дошкільнят .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь