Гладковицька громада

Житомирська область, Коростенський район

Національний конкурс «Молодіжна столиця України»

Дата: 09.08.2021 10:30
Кількість переглядів: 1998

Щорічно, з 2017 року, Міністерством молоді та спорту України, Українським інститутом міжнародної політики та Національною молодіжною радою України проводиться національний конкурс «Молодіжна столиця України», метою якого є узагальнення і поширення кращих європейських та світових практик у сфері молодіжної політики, обмін досвідом молодих людей в різних частин України, проведення тематичних заходів упродовж цілого року задля активного залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому та регіональному рівнях.

Щороку організаторами проводиться набір регіональних координаторів конкурсу, які у своїх громадах проводять інформаційні заходи.

Прийом заявок від молодих людей віком від 14 до 35 років, які бажають стати регіональними координаторами конкурсу на місцевому рівні, триває до 23:00 год. 09 серпня 2021 року. Реєстрація за посиланням:

http://surl.li/abnst.

         Більше інформації про конкурс розміщено на сторінках у соціальних мережах та на офіційному сайті: Facebook: youthcapitalofukrain; Instagram: youthcapitalofukrain; сайт: http:// youthcapital.org/ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь